Yrityssiivoukset ja muut monipuoliset palvelut Turun seudulla

Sarin Siivous Oy toteuttaa yrityssiivouksia, laitossiivouksia sekä muita siivouspalveluita kattavasti lähes 30 vuoden kokemuksella koko Turun seudulla. Kysy meiltä myös kotisiivouksista sekä erilaisista siivousalan alihankintatöistä!

Kaikki yhteystiedot

Yrityssiivoukset

Kaipaisivatko yrityksesi toimitilat säännöllistä siivousta? Tarjoamme yritysasiakkaille räätälöidyt siivouspalvelut tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Hoidamme toimitilojen puhtaanapidon luotettavasti, täsmällisesti ja ammattilaisen tehokkuudella. Käytössämme olevat ja standardeja vastaavat nykyaikaiset koneet ja laitteet, kuten lattianhoito- ja automaattiyhdistelmäkoneet, takaavat hohtavan puhtaan työnjäljen myös vaativissa kohteissa. Kauttamme saat muun muassa:

  • toimitilasiivoukset

  • toimitilahuollot

  • terveydenhuollon tilojen siivoukset

  • laitossiivoukset.

Lisäksi tarjoamme palvelut toimitilahuoltoon. Toimitilahuolto voi tarkoittaa esimerkiksi tekstiilihuoltoa, viherkasvien hoitoa tai mitä tahansa muuta tarpeitasi vastaavaa työtehtävää yrityksen tai laitoksen toimitiloissa.

Siivouspalveluidemme hinnat muodostuvat toimitilan koon ja tarvittavien palveluiden mukaan. Otathan siis yhteyttä, niin laskemme sinulle edullisen tarjouksen.

Lue lisää yrityksestämme

Kotisiivoukset

Kaipaisiko kotisi kunnon suursiivousta? Vai oletko kenties muuttamassa ja toivoisit alan ammattilaisen hoitavan asuntosi loppusiivouksen? Sarin Siivous Oy hoitaa kotien siivoukset kertaluontoisesti tai säännöllisesti esimerkiksi viikoittain. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan siivoustarpeesi yhdessä.

Muistathan, että voit hakea kotitalousvähennystä kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi tehdyistä siivoustöistä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Tarjouspyyntölomake